Oss

Oss

tirsdag 1. april 2014

Vi liker prompehumor!

 
I går var hele biblioteket på kino på Kragerø biografen og så "Doktor Proktors prompepulver". Vi minner om at filmen er basert på boka av samme navn, skrevet av Jo Nesbø. Hvis du har som oss og sett filmen, så anbefaler vi deg å lese neste bok om Lise, Bulle og Doktor Proktor. Den heter "Doktor Proktors tidsbadekar", og denne gangen skal vi ut og reise!



Bokanbefaling:

Jo Nesbø «Doktor Proktors tidsbadekar»


tidsbadekarLise og Bulle får postkort fra Doktor Proktor som er i Paris. Men på kortet står det skrevet en beskjed: Doktor Proktor er i fare! Lise og Bulle bestemmer seg for å reise til Paris for å hjelpe han. På pensjonatet i Paris finner de mange av doktor Proktors oppfinnelser, i tillegg et stort badekar. Mens Lise er ute for å kjøpe mat, tar Bulle et bad i badekaret med doktor Proktors tidssåpe. Da skjer det ting! Med hjelp av Doktor Proktors mange oppfinnelser får Lise og Bulle være med på mange store hendelser som for eksempel den franske revolusjon. De får også treffe på Jeanne d’Arc.
Boka er en ganske tjukk bok, men godt barnslig! Passer for hele familien! Dette er fortsettelsen av ”Doktor Prokotors prompepulver”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar